marți, 11 decembrie 2007

Ne pregatim de start!


In cursul zilei de ieri am fost la Bucuresti sa-mi revad masina de curse care se afla la garajele MACH 1 Motorsport. Pentru moment se lucreaza la motor. El este desfacut complet urmand a fi refacut complet pentru sezonul 2008. O parte din piese au sosit, urmand ca si restul sa soseasca in cursul saptamanii.

Am creat o galerie foto prin care o sa va tin la curent pe cat se poate de mult cu pregatirea masinii pentru sezonul 2008.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Salut Bogdan, multa bafta iti doresc ! Chiar imi parea rau ca nu te-am mai vazut la coasta anul asta (decat prea putin), ma bucur sa aud ca faci pasul catre CRR !
Eu sunt Geo, debutantul 412 de la coasta de anul asta. As vrea sa te intreb ceva, daca se poate, si daca poti "divulga" astfel de informatii. Ma intereseaza foarte mult si pe mine (si eu as dori o masina de coasta, si nu stiu daca sa iau una deja facuta, sau sa iau una de strada de afara si s-o "aranjez" la noi), cat si pe cei de pe forumul autorally.ro (btw, acolo sunt moderator, userul Geo). Foarte multi debutanti intreaba cum poti inmatricula o masina adusa de afara (cam ce pasi trebuie facuti, si cam cat costa taxele), si aproximativ cat costa s-o aranjezi.
Eu sunt chiar curios cat te-a costat "tratamentul" caroseriei la Mach1. Am vazut ca au lucrat profi, au dat tot jos, sudat caroserie, intarit, rollbar serios, vopsit, remontat... asta chiar sunt curios cat costa, ca sa-mi dau seama daca am vreo sansa sa ma "ating" de asa ceva in viitor. Eu cred ca este vorba de 5.000 de euro...
De motor si echipamente nu te mai intreb, ca aici sunt multe variante si posibilitati, in functie de "buzunar"...

Anonim spunea...

Salut Geo,
tocmai m-am intors de la interviu cu un posibil sponsor in urma cariua sincer sa fiu nici nu stiu ce sa-ti raspund.
Sa-ti povestesc ce raspuns am primit eu cand am pus aceeiasi intrebare:"NU te apuca!!!Sau esti dispus sa renunti la absolut orice.Bere cu prietenii,la prieteni,prietena,distractii..."
Ce sa-ti spun si eu sunt la inceput la fel ca si tine,ce pot sa-ti spun este ca masina am construito singur la Brasov la indrumarea domnului Grigorescu asa ca nu stiu cat ar costa.
Iar legat de taxe, pentru coasta nu ai nevoie de o masina inmatriculata asa ca poti cumpara orice masina din strainatate.
Iti urez multa bafta, sa ne vedem la curse.

Sarbatori fericite!

Dino spunea...

Salutari si de la Tg.Mures. Felicitari pt buget si pt alegerea facuta. Daca la anul nu ma dau, trece-ma la fani, daca totusi ma dau... mai vedem :)
Pana ne-om revedea, multa bafta, Sarbatori Fericite si sa ne aduca Mosu' sponsori la toti.

George Florentin spunea...

Tu ai spus ca: "ce pot sa-ti spun este ca masina am construito singur la Brasov la indrumarea domnului Grigorescu asa ca nu stiu cat ar costa." si tot tu ai spus ca "sa-mi revad masina de curse care se afla la garajele MACH 1 Motorsport.". Geo te-a intrebat cat a costat la mach1, deci, de ce exista aceasta confuzie?

Si te rog frumos sa nu imi mai stergi comentariile.

Bobo spunea...

George, nu sterg nimic si masina se afla acum la MACH 1 pentru a fi revizuita si pregatita pentru sezonul urmator.

sisi spunea...

ma bucur ca reusesti sa iti indeplinesti un vis, pacat ca ai ratat trialul de la cluj dar sper sa revi mult mai motivat si sa faci o figura frumoasa, eu iti urez multa bafta si poate mai vorbim avand in vedere ca am fost colegi de scoala la brasov, o faculatte frumoasa. ma bucur pentru tine si ca putem comunica ca nu mai am nutati de nimeni dupa ce am terminat univ, doar de bobita. eu sunt sisi baschetbalistul, deocamdata sunt in belgia si incerc sa ma stabilesc si sa vad ce pot face sa o aduc si pe prietena mea.acuma am un post de suplinitor ca si profesor de sport sper sa fie bine si sa pot continua si mai departe. adresa mea de mess
este sisi_21sas daca vrei sa vorbim mai multe si cand ai timp. la raliulul clujului o sa vin sa te sustin ca este in perioada cand sunt in tara te saluta fratele tau sisi de la univ transilvania brasov

Anonim spunea...

Primul start 2008 -
primul podium 2008

Bravo vere. Ma bucur pentru tine. Ai vorbit cu cunostinta mea. Scrie-mi un mail.

Andi