duminică, 18 noiembrie 2007

Dupa cinci zile...


Da, au trecut cinci zile din acest stagiu de pregatire, doua zile de schi la liber urmate de trei zile de slalom uriasi. Din pacate vremea nu a tinut cu noi, o vreme urata cu temperaturi scazute, vant puternic, ceata, zapada proaspata foarte multa, lucru nu prea placut deoarece partia este foarte moale, dar un inceput bun, am reusit sa acumulam 700 de porti de urias desi sambata si duminica avem partia inchisa doar pana la ora 10, altfel in cursul saptamani putem lucra pana la 11.30.

Avem aici conditii foarte bune de lucru, exista trei parti pe care ne putem antrena intre anumite ore. De Luni-Vineri de la 7( atunci pornesc instalatile) la 11.30 si Sambata-Duminica de la 7 la 10, conditii pe care din pacate nu le avem si in Romania si nu inteleg de ce? Sa fie oare ora 7 prea devreme? sau poate cine ar trebui sa se ocupe de asta nu o face?

Acum sa lasam astea vreau sa va spun ca de maine incepem ant. de slalom trei sau patru depinde de starea partiei sper sa nu mai ninga sa avem o suprafata a partiei cat mai dura. Vremea se anunta in incalzire asa ca totul va fi super.

Va salut si va doresc un inceput de saptamana cat mai bun.


4 comentarii:

Anonim spunea...

ma bucur ca ai inceput pregatirea si sper sa ai un sezon f bun.pacat ca nu merg si restul sportivilor la pregatire ca tine.o sa urmaresc in fiecare zi comentariile pe acest blog.am cateva intrebari pentru dv.mai sunt sportivi din rom care au un blog daca da va rog sa imi spuneti care .va multumesc si va salut un mare admirator al dv salut si spor la treaba saluta-l pe antrenorul dv

Anonim spunea...

salut bobita buze reci te pupam pe nasuc LUCI SI MONY

Anonim spunea...

ce faci bobo cand te intorci?vrem sa pregatim ceva de mos nicolae ce zici vine si sarpe poate vine si burq

Anonim spunea...

Stimate domnule Barbu Bogdan,
am constatat ca pe blogul dumneavoastra apare o poza extraordinar de reusita care imi apartine.Drept urmare conform drepturilor de autor astept onorariul meu,care dealtfel este nul modic,de 5000 Euro,fara TVA in contul meu pe care o sa il primiti prin telefon in cursul zilei de maine.
Va multumesc anticipat,
Popa Eva
P.S Va doresc o sedere placuta in continuare.